De kleine kneepjes van het vak leer je van vakmensen en met het oog daarop is Jeroen Dubbeldam gevraagd om een springclinic te geven tijdens het internationaal concours CSI Salland. De olympisch, wereld- en Europees kampioen doet op zaterdagavond 3 oktober rond 19.00 uur zijn succesvolle trainingsmethode uit de doeken in Manege Bartels in Mariënheem. De toegang is gratis, net als alle andere dagen van CSI Salland.

Direct na de clinic, waarin CSI Salland ambassadeurs Dominique Roelofsen en Hendrik-Jan Schuttert meerijden, zal Jeroen Dubbeldam aan de start te zien zijn in de Medium Tour finale op 1.40m niveau. Maar hij zal veel concurrentie krijgen. Topruiters die zich ook ingeschreven hebben zijn onder andere Gerco Schröder, Marc Houtzager en Denis Lynch. Het hoofdnummer is op zondagmiddag 4 oktober, want dan barst de strijdt los om de 1.45m Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs van Salland. Wie wil meedoen, kan zich aanmelden want er zijn nog enkele startplekken vrij.

CSI Salland viert dit jaar haar vierde editie en gaat op donderdag 1 oktober van start met de eerste internationale springrubrieken. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn er finales op L en M niveau voor de landelijke ruiters om de Roelofsen Raalte Salland Cup en worden de dagen afgesloten met feestavonden. Op zaterdag is er een speciale kindermiddag.

www.csisalland.nl